неділю, 1 лютого 2015 р.

Стабільність? Серйозно?

Більшість людей, завжди прагуть до стабільності, точніше говорять про це. Хочу стабільну роботу, стабільну економіку в країні, стабільності у сім'ї, у відношеннях...
А що таке стабільність? Чого її так хотять? І саме головне - навіщо?
Стабільність - це якийсь рівень, в чомусь, незмінний протягом певного (веееликого бажано) відрізку часу. Це не вектор бо він має чіткий напрямок - вгору, вниз. Не лінія, тому що по лінії можна рухатися в двох напрямках. Стабільність, це крапка. Крапка яка існує тільки так і не інакше, тільки в тих, чітко визначених координатах де вона знаходиться зараз. Тобто, вона не рухається НІКУДИ. А як відомо, життя це перш за все рух. А крапка вона... крапка. Кінець! Тобто один можливий стан стабільності - стабільно мертвий.
Хм... Невже всі прагнуть померти?     Дивно...
Життя завжди завершується смертю, не має іншого закінчення. НЕ ІСНУЄ! Тоді чого його так прагнути, якщо рано чи пізно настане той самий стабільний момент?
Можливо варто спробувати рухатись? 

1 коментар:

  1. Погоджуюсь з кожним словом. Є навіть такий вислів "В нашому житті є тільки одна гарантія - ми всі гарантовано помремо". Ось вона, смерть - гарантована стабільність яка є у кожного.

    ВідповістиВидалити